HEDENDAAGSE DESIGNRUIMTE

Sinds maart 2020 biedt AREA 42 ruimte aan het project Design Brussels,

een Brussels non-profitplatform gespecialiseerd in hedendaags Belgisch en internationaal design.

DE WAARDEN VAN DESIGN BRUSSELS

Om nationale en internationale ontwerpers & makers te begeleiden en te promoten, geven Jean-François Declercq en zijn team jaarlijks een reeks tentoonstellingen en lezingen in AREA 42. 

 

Design Brussels, is een ontmoetingsplaats waar alle spelers uit de branche worden uitgenodigd om samenwerkingen aan te gaan. Dat stimuleert de creatieve sector en bevordert zijn invloed binnen en buiten de Belgische grenzen.

Dit transversale platform heeft verschillende doelen: ontwerpers vertegenwoordigen, ondernemerschap ondersteunen, jaarlijkse tentoonstellingen organiseren, meubilair in de kijker zetten, …

 

Het is mogelijk om de waarden van dit unieke project in Brussel te ondersteunen en aan jouw naam te verbinden. Het kan nu al rekenen op de steun van heel wat curatoren, experts, bevriende galerieën, mediapartners en gerenommeerde ontwerpers.


JOUW COCKTAILPARTY OP EEN EXCLUSIEVE DESIGNTENTOONSTELLING

Organiseer jouw cocktailparty op een locatie die een voortdurend veranderend platform biedt aan opkomende en gerenommeerde ontwerpers die op een duurzame en verantwoorde manier creëren en innoveren.

VIP-DINER

Organiseer een VIP-avond voor 20 of 40 gasten en laat hen genieten van een zittend diner tegen een achtergrond van hedendaags design, prototypes en beperkte oplages van grote namen uit de Belgische en internationale designwereld én ons eigen opkomend designtalent: tafels, stoelen, verlichting, keramiek, servies, ...

 

Kortom: een onvergetelijke ervaring in een uniek kader!