SOORTEN EVENEMENTEN / ALLEEN BEDRIJVEN

Vlak bij 'Little Manhattan' en op een steenworp afstand van de Kruidtuin en Hotel Bloom ligt in het prestigieuze voormalige RTT-gebouw (ontworpen door architect Michel Polak) Area 42. Slechts weinig hedendaagse locaties bieden zo’n groots en indrukwekkend kader in het hartje van Brussel, met een gezellige mix van atmosferen en een ongeziene modulariteit. 

Door Door zijn vele troeven is het de ideale locatie voor uiteenlopende bedrijfsevenementen.

 

We organiseren geen verjaardags- of huwelijksfeesten.

Kant-en-klare conferentiedag

 

De volledig uitgeruste  conferentiezaal AREA 1 met een oppervlakte van 270 m2 heeft een capaciteit van 300 personen in theateropstelling en 120 personen met naleving van de COVID-maatregelen.

 

De receptieruimte AREA 2 van 360 m2 heeft een privéterras. Naast de conferentiezaal en ideaal voor koffiepauzes en walking lunches, is deze ruimte technisch uitgerust met geluid en verlichting voor een afsluitende cocktail of een dansavond. 

 

Als bijkomende optie biedt de ruimte AREA 3 tot 3 modulaire vergaderzalen voor 30 tot 80 personen.

 

De ruimtes zijn vrij van cateraar en kurkrecht, dus je kiest zelf met wie je wil samenwerken. We kunnen je natuurlijk ook in contact brengen met enkele cateraars die absoluut het ontdekken waard zijn.


Grootschalig congres

Je verwelkomt 300 gasten uit heel Europa gedurende één of meerdere dagen en biedt hen een programma aan met:

  • plenaire conferenties met verschillende sprekers
  • meerdere kleine parallelle conferenties
  • tentoonstellingszones met verschillende thema's
  • afgebakende zones om je sponsors in de kijker te zetten
  • verschillende loungezones voor koffie- en lunchpauzes

Profiteer van onze modulaire ruimtes met indrukwekkende afmetingen, verspreid over 2 verdiepingen en goed voor een totale oppervlakte van 1700 m2, én van onze ideale geografische ligging: in het noorden van de stad in de richting van de luchthaven van Zaventem, vlak bij de Europese wijk, het historische centrum, heel wat hotels en het openbaar vervoer.


Kant-en-klaar avondfeest

De receptieruimte AREA 2 en de mezzanine zijn uitgerust met geluid en verlichting voor een dansavond met een dj-set tot in de late uurtjes!

 

Het decor van de dansvloer is uniek: een sculpturale trap van 18 ton staal, een muurschildering van de Brusselse kunstenaar Arnaud Kool, een vloer in exotisch hout en een mezzanine met uitzicht op de dansvloer.

 

Bekijk de lijst met technische uitrusting voor geluid en verlichting  voor een dansavond met een dj-set tot in de late uurtjes! 

 

Ontdek onze tarieven


Soirée sur mesure

AREA 42 is ook de locatie waar al je dromen in vervulling gaan!

Een lege ruimte van 420 m2 tot 520 m2 waar je al je creativiteit de vrije loop kan laten.

 

 

Een technische uitrusting met vrij te kiezen dienstverlener, vrij van cateraar en kurkrecht en een uitgepuurde witte omgeving die als een wit doek wacht op jouw meesterwerk!

 

Met zijn unieke modulaire ruimtes, biedt AREA 42 jou alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond!

 

Wil je graag een gratis offerte? Contacteer ons!